Muistelu maailman suurimmasta lentokonetehtaasta

 

Ilmailualaa seuraavana sekä paljon matkustavana oli erittäin mielenkiintoisaa vierailla muutama vuosi sitten Seattlen lähettyvillä sijaitsevassa Boeingin maailman suurimmalla lentokonetehtaalla. Kuvia ja juttua näistä ilmojen valtiaista sekä hulppeasta illallisesta Seattlen keskustassa tässä matkakertomuksessa. :-)

Jatka lukemista

Viikonloppu Princetonin kaivoskaupungissa

 

Syyskuun alussa vietettävä täkäläinen vappu eli Labor Day tarjosi jälleen oivan tilaisuuden pieneen viikonloppumatkaan. Elokuun pitkänä viikonloppuna tehty matka Kamloopsiin oli mukava matka ja päätimme suunnata nyt hieman eri suunnalla sijaitsevaan pieneen Princetonin kylään. Ajatus syntyi sattumalta, kun mietimme vain viikkoa ennen viikonloppua mistä voisimme vielä löytää lyhyellä varoitusajalla kohtuuhintaista majoitusta ja Princeton osui kartalta silmiimme.

Jatka lukemista ”Viikonloppu Princetonin kaivoskaupungissa”

Seuraa meitä somessa

 

Tiesitkö että tämän blogin päivityksiä on voinut seurata elokuusta 2015 alkaen myös somessa? Vuosia Maailmalla blogi on seurattavissa sekä Facebookissa että Twitterissä (@vuosiamaailma) ja blogin kaikki videot ovat nähtävissä Youtubessa. Jokaisen kirjoituksen yhteydessä on myös mahdollisuus jakaa kirjoitus Facebookissa, Twitterissä, Redditissä, LinkedInissä, Pinterestissä sekä sähköpostilla.

Jos siis koet käteväksi seurata blogia näiden medioiden kautta, tykkää näistä sivuista niin näet uusimmat blogipäivitykset heti tuoreimmiltaan. Antoisia lukuhetkiä kaikille lukijoilleni. :P

Lentävä jättiläinen

 

Vaikka emme asukkaan Vancouverin kansainvälisen lentokentän lähellä, voi asunnoltamme silti harrastaa lentokonebongausta, sillä YVR:n lähetysmispolku kulkee aivan asuntomme editse. Etäisyyttä on kuitenkin niin paljon, että koneista ei synny minkäänlaista ääntä vaan laskeutumiset ovat täysin äänettömiä. Kuitenkin hyvällä zoomi-linssillä koneista on mahdollista ottaa valokuvia aina kiitoradan kosketukseen saakka.

Jatka lukemista ”Lentävä jättiläinen”

Muistelu uuden asunnon etsinnästä

 

Keväällä 2015 jouduimme etsimään uutta asuntoa nopeasti lähestyvää takarajaa vasten. Kerroin tästä aiemmin julkaistussa kirjoituksessani, jossa esittelin kymmenen ensimmäiseksi näkemäämme asuntoa. Nyt vuorossa on asunnon haun toinen osa ja liuta kiintoisia asuntoja, joista mikään ei ollut kuitenkaan se oikea, joka löytyi vasta vuotta myöhemmin…

Jatka lukemista