Kuninkaallinen vierailu

 

Kuninkaallisten vierailu on suuri uutinen ja tapahtuma missä tahansa päin maailmaa, varsinkin kun kyseessä ovat Iso-Britannian tuleva kuningaspari sekä superjulkkikset William ja Kate. Pari vieraili ensimmäisen kerran Kanadassa vuonna 2011, mutta tuolloin nämä eivät ennättäneet tänne British Columbiaan, mikä jäi harmittamaan monia. Nyt haavoihin saadaan kuitenkin balsamia, sillä eilen pari saapui uudelle kahdeksan päivän mittaiselle visiitille juuri tänne länsirannikolle.

Jatka lukemista ”Kuninkaallinen vierailu”

Herääminen pilvien yläpuolella

 

Kesän kulmalla suorittamamme muutto keskustasta Burnabyyn oli haikea hetki. Suruamme helpotti kuitenkin tieto siitä, että uusi asuntomme tulisi olemaan todella ainutlaatuinen ja korkeammalla kuin olisimme edes kuvitelleet vielä joskus asuvamme. Hyvä esimerkki poikkeuksellisista korkeuksista saatiinkin pian sisäänmuuton jälkeen, kun tajusin eräänä iltana, että meiltähän näkyy aina Seattleen saakka – yli 280 kilometrin päähän! :o

Jatka lukemista ”Herääminen pilvien yläpuolella”

Blogin säätöä

 

Viimeisimpien testauksien perusteella vaikuttaa siltä, että onnistuin ratkaisemaan ongelman, joka liittyi jollain tavalla tiettyihin plugin versioihin sekä erilaisiin cachetuksiin, joita olen yrittänyt hyödyntään sivuston nopeuttamiseksi. Säätäminen jatkuu edelleen, mutta nyt alkaa tunnelin päässä näkymään valoa. Pahoitteluni viimeaikaisista muutoksista ja työn alla on edelleen uusi ulkoasu koko blogille, jonka julkaisen pysyvästi lähiaikoina.

Jatka lukemista ”Blogin säätöä”

Aamupyöräily Pitt Meadowsin ympäri

 

Heinäkuu on hyvää pyöräilyaikaa ja kävimmekin kuun lopussa Niinan kanssa pyöräilemässä noin 30 kilometrin mittaisen Pitt Meadowsin kierroksen, joka käsittää myös osan viereistä Maple Ridgeä. Lähdimme matkaan heti lauantaiaamusta ja keli oli lupsakan puolipilvinen sekä kesäisen lämmin. Pysäköimme automme kauniille Pitt Lakelle johtavan tien varteen ja lähdimme polkemaan puron rantaa menevää hiekkatietä poikki peltoniittyjen. Kaukaisuudessa kohosivat niin metropolialueen itäpuolen korkeat vuoret kuin Coquitlamin keskustan uudet tornitalotkin, jotka näkyvät hyvin laakeille pelloille.

Lue lisää »

Elämämme seikkailu – 10 vuotta maailmalla

 

Elokuun 31. päivä 2006 – päivälleen kymmenen vuotta sitten. Se on minulle ja Niinalle merkittävä päivämäärä, sillä se on hetki jolloin jätimme Suomen taaksemme ja lähdimme maailmalle. Matkaan lähdettiin vain kahden matkalaukun kanssa, ajatuksena palata jouluksi kotiin. Kumpikaan ei olisi voinut tuolloin edes aavistaa, että matkasta muodostuisikin yli vuosikymmenen mittainen elämämme seikkailu! :o

Jatka lukemista ”Elämämme seikkailu – 10 vuotta maailmalla”