15 vuotta bloggausta

Peruskoulussa kaksi suosikkiainettani olivat historia sekä äidinkieli. Vaikka en välittänytkään kirjallisuuden lukemisesta, on kirjoittaminen ollut aina lähellä sydäntäni. Tykkäsin jo kouluaikoina kirjoittaa esseitä siitäkin huolimatta, että kaunokirjoitukseni on pelkkiä harakanvarpaita. Sittemmin olenkin tykästynyt tietokoneella kirjoittamiseen, sillä siinä huomio keskittyy fyysisen kirjoittamisen sijaan ainoastaan itse sisältöön.

Jatka lukemista ”15 vuotta bloggausta”

 

Iloisia perheuutisia!

Vuosi 2021 tulee jäämään historiankirjoihin uutena alkuna maailmaa kurittaneen rankan koronaepidemian jäljiltä. Vuosi tulee kuitenkin olemaan minulle ja Niinalle ikimuistoinen uuden elämän alkuna, sillä heinäkuussa meille syntyy pieni tyttölapsi!!

Jatka lukemista ”Iloisia perheuutisia!”

 

Blogin viides sukupolvi

Jo vuosikymmenen ajan blogia kirjoittaneena, olen huomannut joidenkin asioiden hankaloittavan pidemmän ajan päälle blogin ylläpitoa. Tällaisia ovat esimerkiksi ajoittaiset katkokset, blogin taustalla pyörivän WordPressin jatkuva päivittäminen sekä tarve aina aika ajoin päivittää ulkoasua tuoreempaan. Perinteisesti olen keskittynyt päivittämään ulkoasua vain maltillisin väliajoin ja nykyinen ulkoasu on vuodelta 2016. Se kuitenkin tyydyttää edelleen tarpeeni ja skaalautuu myös mobiililaitteille, joten olenkin keskittänyt huomioni blogin tekniseen taustaan.

Jatka lukemista ”Blogin viides sukupolvi”

 

Seuraa meitä somessa

Tiesitkö että tämän blogin päivityksiä on voinut seurata elokuusta 2015 alkaen myös somessa? Vuosia Maailmalla -blogi on seurattavissa sekä Facebookissa ja blogin kaikki videot ovat nähtävissä Youtubessa. Jokaisen kirjoituksen yhteydessä on myös mahdollisuus jakaa kiintoisa kirjoitus Facebookissa, Twitterissä, Redditissä, LinkedInissä, Pinterestissä sekä sähköpostilla.

Jos siis koet käteväksi seurata blogia näiden medioiden kautta, tykkää Facebook-sivustani niin näet uusimmat blogipäivitykset heti tuoreeltaan. Se on myös ainoa ajantasainen keino nähdä valituttuja matkakuviamme reissun päältä, ennen varsinaisen matkakertomuksen ilmestymistä yleensä vasta reilusti jälkikäteen.

Antoisia lukuhetkiä kaikille lukijoilleni.

 

900 kirjoitusta

Pitkäaikaiset blogini lukijat ovat jo tuttuja käytäntöni kanssa, jossa juhlistan blogini erilaisten rajapyykkien rikkoutumista kuinkas muutenkaan kuin erillisellä kirjoituksella. Yksi tällainen pitkä perinne on ollut kirjoitusteni määrän kasvun seuraaminen ja jonka myötä juhlistan tänään tätä 900. blogikirjoitustani!

Jatka lukemista ”900 kirjoitusta”