Rakennuskuvia nyt Instagramissa

Vancouverin alueella rakennetaan todella runsaasti ja erinäisistä rakennusprojekteista on hauska kirjoittaa toisinaan myös tänne blogin puolelle. Otan kuitenkin huomattavasti enemmän kuvia rakennustyömaista kuin tulen laittaneeksi kirjoituksiini ja olenkin alkanut nyt laittamaan niitä nähtäville Instagramiin.

Jos siis täkäläiset rakennusprojektit ja urbaanit maisemat kiinnostavat, seuraahan kuvasatoani myös tuolla instan puolella. :-)

 

800 kirjoitusta

Samalla kun aika jatkaa vääjäämätöntä kulkemistaan ja vuodet vierimistään, jatkaa myös blogini kasvamistaan. Vaikka minusta tuntuukin usein, etten ehdi kirjoittaa tänne mistään, niin jostain niitä kirjoituksia silti kertyy niin, että käsillä on jälleen uusi rajapyykki. Aikaa edellisestä 700 kirjoituksen rikkomisesta ehti kulua 18 kuukautta, mikä on hitaammin kuin sitä edellisen rajapyykin jälkeen. Vertailu ei ole kuitenkaan reilu, sillä sain tuolloin kirjoitettua runsain mitoin viettäessäni ihanaa kymmenen kuukauden sapattiani.

Jatka lukemista ”800 kirjoitusta”

 

10 000 lukukertaa: Opas Berliinin joulumarkkinoille

Olen kirjoittanut blogia jo 11 vuoden ajan ja tämän pitkän matkan varrella blogialusta on vaihtunut useampaankin kertaan (nykyinen iteraatio on versionumeroltaan 4.0). Eri alustojen välillä vaihtelu on valitettavasti tehnyt kattavien tilastojen pidosta mahdotonta ja nykyisin seuraan lähinnä kirjoitusten lopussa näkyvää tietoa lukukertojen ”kaikkien aikojen” määrästä sekä viimeisen vuorokauden ajalta, mikä kertoo tilanteen viimeisen noin puolentoista vuoden ajalta.

Jatka lukemista ”10 000 lukukertaa: Opas Berliinin joulumarkkinoille”

 

Loppu huhuille

Moni blogini vakituinen lukija on saattanut ihmetellä viimeisten kahden kuukauden hiljaisuutta uusien kirjoitusten osalta. Koska asiasta on vatvottu lukuisilla eri internetfoorumeilla sekä kirjoitettu palstamillimetreittäin erinäisissä lehtiartikkeleissa, haluan tässä ja nyt kumota erinäisiä liikkeellä olleita huhuja mahdollisesta kohtalostamme!

Jatka lukemista ”Loppu huhuille”

 

Vuosia Maailmalla 4.0

Kuten blogini lukijat ovat varmasti muutaman viime viikon aikana huomanneetkin, päivitin blogini ulkoasun uuteen versioon, joka on järjestyksessään jo neljäs iteraatio blogistani. Bloginihan sai alkunsa vuonna 2006, jolloin aloin kirjoittamaan Saksaan muuttoon liittyvistä tunnelmistamme eräälle foorumille, mikä oli ensimmäinen versio tästä blogista. Varsinaisen blogin perustin kaksi vuotta myöhemmin, kun siirryin foorumialustalta kirjoittamaan Vuodatus.net alustalle, mikä oli blogin toinen sukupolvi.

Jatka lukemista ”Vuosia Maailmalla 4.0”