Vuosia Maailmalla 4.0

Kuten blogini lukijat ovat varmasti muutaman viime viikon aikana huomanneetkin, päivitin blogini ulkoasun uuteen versioon, joka on järjestyksessään jo neljäs iteraatio blogistani. Bloginihan sai alkunsa vuonna 2006, jolloin aloin kirjoittamaan Saksaan muuttoon liittyvistä tunnelmistamme eräälle foorumille, mikä oli ensimmäinen versio tästä blogista. Varsinaisen blogin perustin kaksi vuotta myöhemmin, kun siirryin foorumialustalta kirjoittamaan Vuodatus.net alustalle, mikä oli blogin toinen sukupolvi.

Jatka lukemista ”Vuosia Maailmalla 4.0”

 

Blogin säätöä

Viimeisimpien testauksien perusteella vaikuttaa siltä, että onnistuin ratkaisemaan ongelman, joka liittyi jollain tavalla tiettyihin plugin versioihin sekä erilaisiin cachetuksiin, joita olen yrittänyt hyödyntään sivuston nopeuttamiseksi. Säätäminen jatkuu edelleen, mutta nyt alkaa tunnelin päässä näkymään valoa. Pahoitteluni viimeaikaisista muutoksista ja työn alla on edelleen uusi ulkoasu koko blogille, jonka julkaisen pysyvästi lähiaikoina.

Jatka lukemista ”Blogin säätöä”

 

Elämämme seikkailu – 10 vuotta maailmalla

Elokuun 31. päivä 2006 – päivälleen kymmenen vuotta sitten. Se on minulle ja Niinalle merkittävä päivämäärä, sillä se on hetki jolloin jätimme Suomen taaksemme ja lähdimme maailmalle. Matkaan lähdettiin vain kahden matkalaukun kanssa, ajatuksena palata jouluksi kotiin. Kumpikaan ei olisi voinut tuolloin edes aavistaa, että matkasta muodostuisikin yli vuosikymmenen mittainen elämämme seikkailu! :o

Jatka lukemista ”Elämämme seikkailu – 10 vuotta maailmalla”

 

700 kirjoitusta

Oho! Huomasin nimittäin tässä tänään, että jo viime kuun puolella tuli rikottua uusi 700 blogikirjoituksen merkkipaalu, vain kahdeksan kuukautta edellisen rajapyykin ylittämisen jälkeen! Tarkasti sanottuna kirjoituksia on kasassa jo 769 eli olen pystynyt pitämään tahtia yllä hyvään malliin ja jopa kiristämään ruuvia aiemmasta kymmenestä kirjoituksesta kuukaudessa. :P

Jatka lukemista ”700 kirjoitusta”

 

Sapatin loppu

Moni blogini lukija on saattanut ihmetellä viime kuukausien kirjoitusryöppyäni sekä runsasta matkusteluani ympäri maailmaa. Syynä tähän on ollut sapattikausi, jolla olen ollut menneen syksyn sekä talven, keskittäen aikani sekä energiani näihin kahteen asiaan. Kaikki sai alkunsa viime kesänä, kun pitkän harkinnan päätteeksi irtisanouduin työpaikastani. Vuosien yhtämittaisen työskentelyn jälkeen minulle oli nimittäin muodostunut palava halu ottaa pieni tauko työelämästä ja keskittyä hetkeksi asioihin joista todella tykkään. :-)

Jatka lukemista ”Sapatin loppu”