Kolmen maan rajalla Aachenissa

Olemme Niinan kanssa jo tovin tuumailleet, että nyt loppukeväästä on mukava keventää töiden rasittamia viikkoja tekemällä viikonloppuina päivän mittaisia matkoja tässä Nordrhein-Westfalenin maakunnan alueella. Tällaisella reissulla kävimme esimerkiksi viikko sitten lauantaina, kun lähdimme katsastamaan miltä näyttää noin 260 000 asukkaan Aachen. Kaupungin erikoisuus on, että se on Saksan läntisin kaupunki ja sijaitsee aivan Hollannin ja Belgian rajalla (Hollantiin on kaupungin keskustasta viisi kilometriä, Belgiaan kuusi).

Jatka lukemista ”Kolmen maan rajalla Aachenissa”

 

Haagin tervehdys

Terveisiä Haagista! 😛 Ollaan pysähdytty päiväseltään katsomaan tätä mitä moninaisempien virastojen täyttämää kaupunkia, matkallamme Amsterdamista Rotterdamiin. Huomenna matka jatkuu illaksi jo Antwerpeniin, Belgian puolelle.

Amsterdam oli melko erikoinen kaupunki ja todella mielenkiintoinen kohde vierailla. ”Yllättäen” täällä Hollannissa tuntuu satelevan aika paljon, Atlantin rannikolla kun ollaan. Matka jatkuu tästä tosiaaan kohti etelää. Miten eteläs mennään, sitä ei vielä osaa sanoa, sillä suunnitelmat ovat auki. 🙂

Palaanpa taas asiaan matkan varrelta jostain matkalle osuvasta internetkahvilasta. Tämä poikkeaminen nimittäin onnistui, sillä Subwayssä oli ilmainen netti. Mutta nyt kohti juna-asemaa ja Rotterdamia!