Kuninkaallinen vierailu

Kuninkaallisten vierailu on suuri uutinen ja tapahtuma missä tahansa päin maailmaa erityisesti, kun kyseessä ovat Iso-Britannian tuleva kuningaspari sekä superjulkkikset William ja Kate. Pari vieraili Kanadassa ensimmäisen kerran vuonna 2011, mutta tuolloin he eivät ennättäneet tänne British Columbiaan, mikä jäi harmittamaan monia. Nyt haavoihin saadaan kuitenkin balsamia, sillä eilen pariskunta saapui kahdeksan päivän mittaiselle visiitille juuri tänne länsirannikolle.

Jatka lukemista ”Kuninkaallinen vierailu”

 

Herääminen pilvien yläpuolella

Kesän kulmalla suorittamamme muutto keskustasta Burnabyyn oli haikea hetki. Suruamme helpotti kuitenkin tieto siitä, että uusi asuntomme tulisi olemaan todella ainutlaatuinen ja korkeammalla kuin olisimme edes kuvitelleet vielä joskus asuvamme. Hyvä esimerkki poikkeuksellisista korkeuksista saatiinkin pian sisäänmuuton jälkeen, kun tajusin eräänä iltana, että meiltähän näkyy aina Seattleen saakka – yli 280 kilometrin päähän! 😮

Jatka lukemista ”Herääminen pilvien yläpuolella”

 

Blogin säätöä

Viimeisempien testieni perusteella vaikuttaa siltä, että olen onnistunut ratkaisemaan ongelman, joka liittyi jollain mystisellä tavalla tiettyihin käytössä oleviin plugin versioihin sekä cache asetuksiin, joita olen yrittänyt hyödyntään sivuston nopeuttamiseksi. Säätäminen jatkuu edelleen, mutta tunnelin päässä alkaa näkymään valoa. Pahoitteluni viimeaikaisista muutoksista ja työn alla on edelleen uusi ulkoasu koko blogille, jonka julkaisen lähiaikoina.

Jatka lukemista ”Blogin säätöä”