Vuosia Maailmalla 4.0

Kuten blogini lukijat ovat varmasti muutaman viime viikon aikana huomanneet, olen päivittänyt blogini ulkoasun uuteen versioon, joka on järjestyksessään jo neljäs iteraatio blogistani! Bloginihan sai alkunsa vuonna 2006, jolloin aloin kirjoittamaan Saksaan muuttoon liittyvistä tunnelmistamme eräälle foorumille, mikä oli ”blogin” ensimmäinen ensimmäinen versio. Varsinaisen blogin perustin kaksi vuotta myöhemmin, kun siirryin foorumialustalta kirjoittamaan Vuodatus.netin alustalle, mikä oli blogin toinen sukupolvi.

Jatka lukemista ”Vuosia Maailmalla 4.0”

 

Lupaus La Niñasta

Nykyisin on vaikea ennustaa tulevan talven säätä, sillä ilmastonmuutos on tehnyt jokaisesta vuodesta niin erilaisen. Vuoden 2013 talvi oli täällä länsirannikolla katastrofaalisen huono, mutta viime vuoden lämpimäksi pelätty El Niño talvi olikin yksi lumisimpia vuosiin ja esimerkiksi Whistlerissä nautittiin koko talvi eeppisistä lumimääristä, joissa  riitti ihmeteltävää vielä kesälläkin.

Jatka lukemista ”Lupaus La Niñasta”

 

Viikonloppu Princetonin kaivoskaupungissa

Syyskuun alussa vietettävä täkäläinen vappu eli Labor Day tarjosi jälleen oivan tilaisuuden pieneen viikonloppumatkaan. Elokuun pitkänä viikonloppuna tehty matka Kamloopsiin oli mukava matka ja päätimme suunnata nyt hieman eri suunnalla sijaitsevaan pieneen Princetonin kylään. Ajatus syntyi sattumalta, kun mietimme vain viikkoa ennen viikonloppua mistä voisimme vielä löytää lyhyellä varoitusajalla kohtuuhintaista majoitusta ja Princeton osui kartalta silmiimme.

Jatka lukemista ”Viikonloppu Princetonin kaivoskaupungissa”

 

Lentävä jättiläinen

Vaikka emme asukkaan Vancouverin kansainvälisen lentokentän lähellä, voi asunnoltamme silti harrastaa lentokonebongausta, sillä YVR:n lähetysmispolku kulkee aivan asuntomme editse. Etäisyyttä on kuitenkin niin paljon, että koneista ei synny minkäänlaista ääntä vaan laskeutumiset ovat täysin äänettömiä. Kuitenkin hyvällä zoomi-linssillä koneista on mahdollista ottaa valokuvia aina kiitoradan kosketukseen saakka.

Jatka lukemista ”Lentävä jättiläinen”