Uusi urbaani viihdealue Parq Vancouver

Vancouverissa rakennetaan paraikaa aivan käsittämättömän paljon ja vaikka suurin osa rakentamisesta onkin loppumattomalta tuntuvaa asuntorakentamista, on joukossa myös mielenkiintoisia toimisto- ja liikekiinteistöprojekteja. Yksi kiintoisimmista suurhankkeista on Yaletownissa rakenteilla oleva Vancouverin uusi ”urbaani viihdekeskus”, jota rakennetaan BC Placen valtavan stadionin ympärille. Keskukseen kuuluu osana myös rypäs Rogers Arenan ympärille rakentuvia asuintorneja, joista yhteen avautui loppuvuodesta uusi Vancouver Canucksien virallinen urheiluravintola, joka on suorassa yhteydessä itse jääkiekkopyhäkköön.

Jatka lukemista ”Uusi urbaani viihdealue Parq Vancouver”

 

Coast

Joka vuosi tammikuun lopulla järjestettävä Dine Out Vancouver on mukava tapahtuma, johon olemme osallistuneet aiempina vuosina. Viime vuonna tapahtuma meni meiltä jotenkin täysin ohitse, mutta tänä vuonna lisäsimme jo hyvissä ajoin kalenteriimme. Harmillisesti jouduimme kuitenkin perumaan ensimmäisen ravintolavarauksemme minun tultua kipeäksi, mutta nyt viikkoa myöhemmin otimme suunnaksemme Downtownissa sijaitsevan Coastravintolan.

Jatka lukemista ”Coast”

 

Influenssa-aallon harjalla

Blogin puolella on pitänyt viime viikkoina hiljaista, mihin on ollut syynä se, että olemme olleet Niinan kanssa molemmat sangen kipeinä. Niina oli kipeänä jo hyvän aikaa ennen joulua, mutta onneksi saimme joulun Suomen reissun tehtyä ilman sen suurempia ongelmia. Ei kulunut kuitenkaan pitkään niin flunssa tai todennäköisesti influenssa pisti Niinan sänkyyn koko viikon ajaksi.

Jatka lukemista ”Influenssa-aallon harjalla”

 

Viisi vuotta Kanadassa

Tällä viikolla muistimme, että meillähän tulee täyteen jälleen yksi vuosi täällä Kanadassa. Mennyt vuosi olikin jo viides vuosi Kanadassa, mikä on kiintoisa tieto siinä valossa, että asuimme Saksassa yhteensä 5,5 vuotta ennen muuttoa Kanadaan. Näin ollen Kanadasta tulee tänä syksynä meille Saksaa pidempi seikkailu, mitä on jotenkin vaikea käsittää, sillä aika Saksassa tuntuu edelleen henkisesti niin paljon Kanadaa pidemmältä.

Jatka lukemista ”Viisi vuotta Kanadassa”

 

Conan Berliinissä

Amerikkalainen televisiokoomikko Conan O’Brien on suosittu henkilö Suomessa, eikä vähiten vuoden 2006 Suomen matkansa jäljiltä, joka sai tuolloin runsaasti huomiota kotimaan mediassa (”jee jee, Suomi mainittu!”). Conan on vieraillut kuvaustiiminsä kanssa toisinaan myös täällä Kanadassa, ainakin Torontossa sekä Quebecissä, mutta Vancouverissa herraa ei ole ainakaan shownsa kanssa nähty.

Jatka lukemista ”Conan Berliinissä”