Anaheim vei Canucksien pisteet

NHL:n runkosarja lähenee loppuaan ja Vancouver Canucksien pelit alkavat olla tältä kaudelta ohitse, eikä tämäkään kausi näytä olleen Canucksien kausi. Joukkue on tyynenmeren divisioonan toiseksi viimeisenä, kun jäljellä on enää vain kourallinen otteluita. Mielessämme on kuitenkin käynyt käydä vielä katsomassa Canucksien ottelu, mikä meinasi kuitenkin jäädä vain ajatukseksi ennen kuin sain eilen yllättäen töistä ilmaisliput illan otteluun kaupunkiin saapuneita Anaheim Duckseja vastaan.

Jatka lukemista ”Anaheim vei Canucksien pisteet”

 

Sateen yläpuolella

Viime päivien koleat sadepäivät ovat olleen hyiseviä ulkoilla ilman tietoakaan keväästä, jonka ensimmäisiä päiviä kalenterin mukaan kuitenkin elämme. Samaan aikaan voimakkaan matalapaineen johdosta poikkeuksellisen matalalla roikkuvat sadepilvet ovat kuitenkin olleet kaunis näky täältä korkeuksista tarkasteltuna. Kirjoitin aiheesta jo syyskuussa, jolloin onnistuin napata muutaman valokuvan uskomattomasta aamustamme kirjaimellisesti pilvien yläpuolella.

Jatka lukemista ”Sateen yläpuolella”

 

Herkullista suklaataidetta

Perjantaina saimme luoksemme yövieraan ja kävimme porukassa kokeilemassa meille aiemmin suositellun taiwanilaisen ravintolan kotimme lähistöllä. Ruoka olikin erittäin hyvää ja illallisen päälle meitä odotti kotona jälkiruokana suklaarasia, jonka Niina oli ostanut naapuriimme äskettäin avautuneesta pienestä ranskalaisesta Mon Paris Patisserie nimisestä suklaapuodista.

Jatka lukemista ”Herkullista suklaataidetta”

 

Burnaby rakentaa metropolia

Vaikka rakentamisen tahti on Vancouverissa hengästyttävää, ei siitä jäädä jälkeen täällä esikaupungeissakaan. Erityisesti kotikaupunkimme Burnaby, joka on Vancouverin läheisin esikaupunki, on kunnostautunut viime vuosina esittelemällä megaprojektin toisensa perään. 233 000 asukkaan Burnaby on kokoisekseen kiintoisa kaupunki, sillä siihen kuuluu yhteensä neljä aluekeskustaa (Town Centre). Ne sijaitsevat kaupunkialueen eri kulmissa ja jokaisella on suora yhteys Skytrain-järjestelmään. Yksikään kaupunkikeskustoista ei nuku Ruususen unta, vaan Burnaby kehittää jokaisesta alueesta omanlaista kokonaisuuttaan. Esimerkiksi omasta asuinalueestamme Metrotownista rakennetaan Burnabyn omaa ”Downtownia”, jossa yhdistyvät urbaani asuminen, työpaikat, ostoksilla käynti sekä kulttuuritarjonta.

Jatka lukemista ”Burnaby rakentaa metropolia”