Miljoonan tulppaanin festivaalit

Luonnon herääminen uuteen kukoistukseen on jokavuotinen kevään merkki. Lehdet ilmestyvät puihin ja kukat puskevat esiin mullan alta, kurottautuen kohti lämmittävää aurinkoa. Kevät on hyvällä mallilla kun värikkäät tulppaanit puhkeavat kukkaan ja tulppaanien kukkimisella onkin pitkät perinteet täällä Vancouverissa.

Jatka lukemista ”Miljoonan tulppaanin festivaalit”

 

Tulevia matkoja

Kevät tekee vauhdilla tuloaan. Kaiken laskettelun ja työnteon lomassa olemme kuitenkin ennättäneet myös suunnitella sekä varailla tulevia kesän lomamatkojamme, jotka vievät meidät tänä vuonna todella erilaisiin kohteisiin!

Työntäytteisen kevään katkaisee toukokuun puolessavälissä nelipäiväinen luksusviikonloppumme San Franciscossa. Emme olekaan vielä vierailleet Kaliforniassa ja nyt siihen tarjoutui loistava tilaisuus kevään lopulla. Neljän päivän aikana katsastamme kaupungin kuuluisia nähtävyyksiä ja yövymme sekä syömme erittäin fiineissä merkeissä. Ja tähän on enää vain neljä viikkoa aikaa! 🙂

Jatka lukemista ”Tulevia matkoja”

 

Upean laskettelukauden päätös Mount Bakerilla

Tämänvuotinen uskomaton laskettelutalvi päättyi monin paikoin tänä viikonloppuna ja vain harva laskettelukeskus on auki kuun loppuun tai toukokuuhun saakka. Syy keskusten sulkeutumiseen ei kuitenkaan ole lumitilanteessa, sillä vuorilla lasketellaan vielä monta metriä syvässä lumihangessa. Pääsiäisen jälkeen ihmisten mielenkiinto alkaa kuitenkin keskittyä kesäaktiviteetteihin, minkä vuoksi kausi tulee päätökseen.

Jatka lukemista ”Upean laskettelukauden päätös Mount Bakerilla”

 

Verotus Kanadassa

Aiempi kirjoitukseni Saksan verotuksesta on yksi blogini luetuimpia kirjoituksia. Mielessäni onkin ollut kirjoittaa nyt viiden Kanadan vuoden jälkeen näiden kahden asuinmaamme sekä Suomen verotusta vertaileva kirjoitus, josta toivon olevan hyötyä kaikille Kanadaan muuttoa harkitseville.

Jatka lukemista ”Verotus Kanadassa”

 

Keväthangilla Cypress Mountainilla

Kevät on kääntynyt jo huhtikuun puolelle, mutta erittäin luminen La Niña -talvi jatkaa aina vain loistavien laskettelukelien tarjoamista. Olimme jo Niinan kanssa päättäneet laittaa suksemme kesäteloille, mutta sunnuntaille osunut kaunis kevätpäivä sai silti meidät lastaamaan sukset vielä kertaalleen autoon ja suuntaamaan West Vancouverissa sijaitsevalle Cypress Mountainille.

Jatka lukemista ”Keväthangilla Cypress Mountainilla”