Kanadan suurimmassa juoksutapahtumassa

Vancouverissa vuosittain huhtikuun lopussa järjestettävä Sun Run on Kanadan suurin 10 kilometrin yleinen juoksutapahtuma. Vuodesta 1985 järjestetetty tapahtuma kerää Downtowniin yli 40 000 juoksijaa ja kymmeniätuhansia katsojia keskustaa kiertävän juoksureitin varrelle. Tapahtumaa ei voi olla huomaamatta sen aikana, sillä melkein koko keskusta suljetaan liikenteeltä aina pitkälle iltapäivään saakka, kun juoksijat valtaavat kadut.

Jatka lukemista ”Kanadan suurimmassa juoksutapahtumassa”

 

Crystal

Montrealissa pääpaikkaansa pitävä maailmankuulu akrobaattisirkus Cirque du Soleil kiertää ahkerasti kotimaassaan Kanadassa ja sirkuksen ikoninen sinikeltainen teltta onkin tuttu ja lähes jokavuotinen näky myös täällä Vancouverissa. Emme ole kuitenkaan käyneet sirkuksessa vuosiin lähinnä siksi, että kävimme Berliinin viimeisinä vuosina peräti neljässä näytöksessä vain parin vuoden sisään. Koska esitykset ovat aina osittain samanlaisia, päätimmekin antaa ajan kulua ennen seuraavaa kertaamme.

Jatka lukemista ”Crystal”

 

Rakennuskuvia nyt Instagramissa

Vancouverin alueella rakennetaan todella runsaasti ja erinäisistä rakennusprojekteista on hauska kirjoittaa toisinaan myös tänne blogin puolelle. Otan kuitenkin huomattavasti enemmän kuvia rakennustyömaista kuin tulen laittaneeksi kirjoituksiini ja olenkin alkanut nyt laittamaan niitä nähtäville Instagramiin.

Jos siis täkäläiset rakennusprojektit ja urbaanit maisemat kiinnostavat, seuraahan kuvasatoani myös tuolla instan puolella. 🙂

 

Pääsiäinen Sun Peaksilla

Pääsiäisen osuminen tänä vuonna poikkeuksellisen aivan maaliskuun viimeisiin päiviin tarkoitti, että tarjolla oli mahdollisuus lähteä hieman kotinurkkia kauemmas kokeilemaan vielä hyvässä talvikunnossa olevia laskettelurinteitä. Löimmekin suunnitelmamme lukkoon jo heti alkutalvesta, varatessamme majoituksen Kamloopsin lähellä sijaitsevaan Sun Peaksin laskettelukeskukseen.

Jatka lukemista ”Pääsiäinen Sun Peaksilla”

 

Hyvästit Sedineille

Vancouverilaiset jääkiekon ystävät saivat tänään huonoja uutisia, kun jo muutaman vuoden ajan uumoiltu vääjäämätön uutinen Vancouver Canucksin tehonyrkki Daniel ja Henrik Sedinin lopettamisesta kuluvan NHL-kauden jälkeen tuli julki. Uutinen sai monet muistelemaan menneitä, sillä Sedinin identtiset kaksoisveljekset ovat pelanneet Vancouverin väreissä koko 18-vuotisen ammattilaisuransa, jonka aikana heistä on tullut paikallisia urheilulegendoja.

Jatka lukemista ”Hyvästit Sedineille”