Hienostoillallisella San Franciscossa

Taannoisen San Franciscon työmatkani yhteydessä kaupungissa viettämäni pitkän viikonlopun yksi ehdoton kohokohta oli sunnuntai-illalle tekemäni ravintolavaraus hotellini lähettyvillä sijaitsevaan Sons & Daughters ravintolaan. Kyseessä on pieni 28 hengen hienostoravintola, joka on jo muutaman vuoden ajan pitänyt hallussaan yhtä Michelin-tähteä.

Jatka lukemista ”Hienostoillallisella San Franciscossa”

 

Konferenssimatka San Franciscoon

Matkustaminen on omassa työssäni sangen vähäistä, mutta suuntaan taas pienen tauon jälkeen maailmalle, kun matkaan viikon konferenssimatkalle San Franciscoon. Kaupungissa ei ole tullutkaan vierailtua sitten viime vuoden toukokuun lomamatkamme ja muutama lomapäivä reissun ohessa tarjoavat mahdollisuuden nähdä tuttuja, kiertää kaupungilla sekä harrastaa foodie-matkailua Michelin-tähden ravintolassa.

Downtownin alueella Union Squaren vierellä sijaitseva upea art deco -helmi, jonka luota on näppärää napata historiallinen raitiovaunu kaikkialle keskustan alueelle sekä pyöräillä viikonlopun aikana Golden Gate Parkin seudulle. Tavoitteena on käydä myös tsekkaamassa Oaklandin ja Berkleyn alueet San Francisco Bayn itäpuolella, ennen loppuviikon intensiivistä konferenssirupeamaa piilaakson alueella. 🙂