Viikonloppu Galiano Islandilla

Viime viikonlopun kauniit kesäkelit saivan meidät pakkaamaan automme ja lähtemään telttailemaan. Pientä viikonloppuretkeä oli suunniteltu jo pieni tovi ja kohteeksemme valikoitui monelta huomaamatta jäävä ja siksi hieman tuntematon Galiano Island. Pitkula saari sijaitsee Vancouverinsaaren ja mantereen toisistaan erottavan syvän Georgiansalmen länsirannalla, jossa satojen saarien rypäs kahden eri valtion merialueella.

Jatka lukemista ”Viikonloppu Galiano Islandilla”

 

Blogi kesätauolla

Blogini 12-vuotisen historian aikana en muista julistaneeni aiemmin virallista kesätaukoa, vaikka kesä onkin ajanjakso jolloin motivaatio istua tietokoneen äärellä on kaikkein pienimmillään. Viime viikkoina lukijani ovat saaneet kuitenkin huomata, että tänä kesänä meillä pitää kiirettä ja kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Osasyy tähän on ollut tyypillinen kesästä nauttiminen, mutta tänä kesänä meilla on myös käynnissä monenlaista kuviota.

Jatka lukemista ”Blogi kesätauolla”

 

Aktiivinen leirintäviikonloppu Pembertonissa

Vaikka olemmekin Niinan kanssa aktiivisia ulkoilijoita, innostuimme vasta viime kesänä usean vuoden tauon jälkeen telttailusta ja leirielämästä luonnon helmassa. Olemme vuosien ajan nauttineet Vancouveria ympäröivästä upeasta luonnosta kymmenillä vaelluspoluilla kulkien, mutta mielessämme ei ole käynyt leiriytyä samoissa maisemissa. Viime vuonna ostamamme teltta kuitenkin muutti kaiken ja kerkesimme kiireisen kesän aikana ulkoilmaan kaksi kertaa.

Jatka lukemista ”Aktiivinen leirintäviikonloppu Pembertonissa”

 

Kanadan juhlapäivä

O Canada! Tänään juhlitaan Kanadan itsenäisyyspäivä Canada Dayta. Tiedossa on riehakasta juhlintaa ympäri maailman toiseksi suurinta valtiota, vaikka tämänvuotinen juhlinta kalpeneekin viime vuoden suurille 150-vuotisjuhlille, jotka kestivät koko vuoden ajan.

Meille juhlapäivä tarkoittaa mukavasti pitkää viikonloppua, joka on sujunut tähän mennessä hieman sateisissa tunnelmissa kotona tavaroita tulevaa muuttoa varten pakkaillessa. Kanadalaisuus on silti yhä lähempään omaa sydäntä, sillä ensi vuonna saatamme viettää itsenäisyyspäivää ylpeinä tuoreina kanadalaisina! 😛

Jatka lukemista ”Kanadan juhlapäivä”