Kunnon pihviä Gothamissa

Nyt kun muutimme ainakin tilapäisesti takaisin Downtowniin, sovimme Niinan kanssa käyvämme viikonloppuisin kokeilemassa meille uusia ravintoloita, joita täällä keskustassa piisaa. Pitkään jossain asuvana ongelma kun on usein urautuminen tuttuihin ja turvallisiin ruokapaikkoihin, kuten meillekin Burnabyssä loppu vaiheessa kävi.

Ensimmäiseksi illalliskohteeksi valikoitui Downtownin itälaidalla sijaitseva Gotham Steakhouse, joka on rankattu useita vuosia Vancouverin 50 parhaimman ravintolan joukkoon. Ravintola sijaitsee kauniissa 1933 valmistuneessa rakennuksessa, jonka sisustus edustaa arvokasta art deco -tyylisuuntausta.  Ravintolan sisällä valaistus on on erittäin hämärä, minkä vuoksi valokuvien ottaminen käsivaralta on melkeinpä arpapeliä.

Jatka lukemista ”Kunnon pihviä Gothamissa”

 

Metsäpalokauden huipentuma

Kesät ovat olleet täällä länsirannikolla viime vuosina rutikuivia, kun yleensä heinäkuusta syyskuun loppuun ulottuvalla kolmen kuukauden jaksolla saadaan sadetta ehkä muutaman kerran. Vaikka kuiva kausi onkin länsirannikolla sangen tyypillinen, on kesän metsäpaloista muodostunut viime vuosina erittäin vakavia ja paksusta kaiken sisäänsä kietovasta savusta on tullut ongelma rannikko-osavaltioiden alueella.

Jatka lukemista ”Metsäpalokauden huipentuma”

 

Kanadan työllisyystilanne (2018)

Maailmantaloudessa eletään tällä hetkellä voimakkaan kasvun vuosia ja monissa maissa parantuneet talousindikaattorit ovat saaneet hallitukset kehuskelemaan omien toimiensa toimivuutta. Tämän todenmukaisuutta voi jokainen arvioida itse, sillä tosiassa monia heikompia talouksia on vetänyt mukanaan maailman suurimman talouden, Yhdysvaltojen, viime vuosien huikea talouskehitys sekä Aasian talouskasvun jatkuminen.

Jatka lukemista ”Kanadan työllisyystilanne (2018)”