Asukkaana Trump Towerissa

Kuluva vuosi on ollut jälleen monien muutosten aikaa. Yksi merkittävimmistä muutoksista tapahtui kesällä, kun jouduimme valitettavasti muuttamaan upeasta Burnabyn kattohuoneistostamme hieman yli kahden vuoden asumisen jälkeen, asunnon mentyä kaupaksi keväällä. Koska tiesimme muuton olevan edessä, aloimmekin kiertelemään asuntonäytöissä jo keväällä. Valitettavasti tilanne vuokramarkkinoilla on kuitenkin aiempaakin heikompi ja emme löytäneet mitään mistä olisi halunnut maksaa niistä pyydettyjä hintoja. 😕

Jatka lukemista ”Asukkaana Trump Towerissa”

 

Kannabiksesta tuli laillista

Kanadan pääministeri Justin Trudeaun hallituskausi ei ole sujunut järin vahvasti. Tyytymättömyys pääministerin toimia kohtaan vähän kaikessa on kasvanut viimeisen vuoden aikana nopeasti, kun Kanadan rajojen yli saapuu edelleen tuhansia laittomia rajanylittäjiä. Kaikkein heikoiten Trudeau on kuitenkin pärjännyt talousasioissa ja talousviisaat laskevat Kanadan jääneen monilla alueilla etelänaapuri Yhdysvaltojen jälkeen.

Jatka lukemista ”Kannabiksesta tuli laillista”

 

Kantrimusiikin maailmantähtiä kuulemassa

Countrymusiikki eli suomalaisittain kantri ei soi juuri Suomen radioaalloilla, mutta täällä Pohjois-Amerikassa kantrimusiikki on radiotaajuuksien kaikkein soitetuin tyylilaji. Varsinkin viimeisten parinkymmenen vuoden aikana kantri on noussut kaikkien aikojen kukoistukseen ja nykyisin alan suurimpien nimien keikat täyttävät suuria stadioneita, itse tähtiartistien tehdessä kymmenien miljoonien vuositulot.

Jatka lukemista ”Kantrimusiikin maailmantähtiä kuulemassa”

 

Syysulkoilua ja jättikurpitsoja

Kanadassa vietettiin viime viikonloppuna jokavuotista kiitospäivän pitkää viikonloppua. Viime vuosia sateisemman syyskuun jälkeen lokakuu on alkanut sangen aurinkoisessa säässä ja varsinkin viime viikon lauantaina keli oli mitä loistavin lähteä ulkoilemaan. Kelin innoittamana päätimmekin Niinan kanssa suunnata Maple Ridgen suunnalle, jossa sijaitsee kauniin vehreä Kanaka Creek Regional Park.

Jatka lukemista ”Syysulkoilua ja jättikurpitsoja”

 

Norwegian Bliss vieraili Vancouverissa

Vancouver on suosittu turistikohde ympäri vuoden, mutta kesä on silti turismin huippuaikaa ja tuolloin kaupungissa vierailee miljoonia turisteja. Yksi merkittävimpiä kesäkauden turistiryhmiä ovat yli 850 000 risteilymatkustajaa, jotka nousevat Vancouverissa laivaan tai laivasta kohti unelmiensa matkaa Alaskaan, Havajille tai alas Kaliforniaan. Erityisesti Alaskan risteilyt ovat suosittuja Vancouverista käsin, sillä sijainti länsirannikon pohjoisimpana suurkaupunkina tekee siitä kätevän lähtösataman. Jenkkidollaria keskimäärin 30% heikompi Kanadan dollari on myös toinen hyvä syy valita lomamatka alkamaan juuri Vancouverista… 🙄

Jatka lukemista ”Norwegian Bliss vieraili Vancouverissa”