500 kirjoitusta

Kymmenen kuukautta. Se tuntuu olevan aika, jonka tarvitsen sadan blogikirjoituksen kirjoittamiseen, sillä 400 kirjoituksen raja rikkoutui viime helmikuussa ja nyt kymmenisen kuukautta myöhemmin kirjoituksia on kasassa jo seuraavan rajapyykin puoli tuhatta! Tarkka lukumäärä tänään on 885 kirjoitusta.

Yllättävän nopeasti näitä on tullut kasaan, vaikka itsestä tuntuukin että sitä pitäisi blogata paljon useammin. Voisi luulla, että sata uutta kirjoitusta olisivat helpottaneet suunnittelupöydällä olevien kirjoitusten jonoa, mutta mitä vielä. Monet matkat, vierailut ja erilaiset kiintoisat tapahtumat ovat vain pidentäneet jonoa ja kiinnostavista aiheista ei todellakaan ole pulaa. Ainoastaan kirjoitusajasta. :?

Aina kun näet sanan ”muistelu” kirjoituksen otsikosta, tarkoittaa se että kyseessä on kirjoitus jonka piti ilmestyä jo kuukausia (joskus jopa vuosia) sitten. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös, että ihan etusivua seuraamalla pysyy kärryillä vanhoistakin kirjoituksista, koska kaikki ilmestyy myös etusivulle. Myös itse hakutoiminto on parantunut viimeisimmissä WordPress versioissa, minkä lisäksi olen lisännyt ristilinkitystä vanhoihin kirjoituksiin aina kun samaa aihetta tulee sivuttua. Eli vanhaa kiintoisaa luettavaa pitäisi tulla esille tämän tästä.

Blogin vierailumääräksi on viime kuukausina vakiintunut noin 2000 käyntiä kuukaudessa. Tietyt aiheet vetävät blogiin erityisesti, kuten Berliinin joulumarkkinaopas, opas Saksan kauppaketjuista sekä esimerkiksi Dubain matkakertomus. Myös verotus Saksassa sekä työlupa Kanadassa ovat suosittuja aiheita ja tarkoitukseni onkin kirjoittaa näistä aiheista vielä lisää ajan vain niin salliessa.

Olen varmaan todennut sen ennenkin, että kirjoitettavaa on niin paljon että voisin hyvin työllistää itseni sillä täysipäiväisesti puolen vuoden ajaksi. Harmi vain ettei Kanadassa tunneta vuorotteluvapaan käsitettä, sillä sellainen tarjoaisi hyvän mahdollisuuden täydentää blogia. :-) Nyt kun blogin kirjoitus tapahtuu kaiken muun ohessa, näyttää siltä että kirjoituksia tulee eniten sateisten syyskuukausien aikana ja vähiten kauniin kesän aikana, kun vaelluspolut kutsuvat puoleensa. :-)

Olen kirjoittanut blogia syksystä 2006 saakka, mutta 8,5 vuoden aikana motivaationi blogin pitämiseen ei ole laskenut, päinvastoin. Siksi tämä uupuvien kirjoitusten määrä harmittaakin minua, mutta ei tässä auta kuin vain jatkaa kohti täydellisempää maailmaa ja 600 kirjoitusta. Lukemisen iloa! :P

Ps. Muistathan pisteyttää kirjoituksia.

(Visited 72 times, 1 visits today)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.