Blogin säätöä

Viimeisimpien testauksien perusteella vaikuttaa siltä, että onnistuin ratkaisemaan ongelman, joka liittyi jollain tavalla tiettyihin plugin versioihin sekä erilaisiin cachetuksiin, joita olen yrittänyt hyödyntään sivuston nopeuttamiseksi. Säätäminen jatkuu edelleen, mutta nyt alkaa tunnelin päässä näkymään valoa. Pahoitteluni viimeaikaisista muutoksista ja työn alla on edelleen uusi ulkoasu koko blogille, jonka julkaisen pysyvästi lähiaikoina.

14.9.2016 päivitys

Olen tässä viime päivinä saanut blogin ulkoasun melkein alkuperäiselle tolalleen ja työskennellyt samalla myös uuden ulkoasun kanssa. Pientä edistystä siis, mutta taustalla oleva ongelma JQueryn kanssa on edelleen ratkaisematta. Työ siis jatkuu tulevinakin päivinä ja blogin ulkoasu vaihtelee varsinkin yöllä (Suomen aikaan).

9.9.2016 päivitys

Blogiin tänä viikonloppuna tupsahtavat lukijat huomaavat varmasti, että blogin ulkoasu näyttää eriltä viikonlopun eri aikoja. Syynä tähän on, että kokeilen seuraavien päivien aikana lukuisia erilaisia säätöjä ja asetuksia. Ehtaan säätö-tyyliin muutoksia tulee kokeiltua karusti live-ympäristössä, joten pyydän malttia muutosten kanssa.

Pontimena urakkaan toimi uusin WordPress-päivitys, joka rikkoi erinäisiä asioita blogin taustalla, joita yritän tässä kaiken taustalla metsästää. Samaan syssyyn aukesi myös mahdollisuus päivittää erinäisiä komponentteja uusimpiin versioihin sekä kokeilla myös uusia teemoja, mikä vaatii WordPressissä usein erinäistä säätöä. Eli muutoksia on tiedossa vielä lähipäivien ajan ja pahoitteluni siitä.

(Visited 81 times, 1 visits today)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.