Menneiden vuosikymmenten juhlat

Yksi jokavuotinen talven kohokohta ovat oman työnantajani legendaariset talvijuhlat. Firmamme järjestää vuodessa kahdet koko toimiston laajuiset juhlat, joista yhdet yleensä kesällä toimistomme pihamaalla ja toiset tammikuussa jossain suurella juhlapaikalla. Viimeiset pari vuotta juhlapaikkana on toiminut myös Suomen itsenäisyysjuhlia isännöinyt Vancouverin kongressikeskus, joka on loistava tila jopa muutaman tuhannen ihmiset juhliin.

En tiedä tarkalleen montako toimistomme lähes 2000 työntekijästä osallistuu juhlaan seuralaisensa kanssa, mutta on turvallista olettaa että osaanottajamäärä on joka vuosi reilusti yli tuhat henkeä. Yleensä liput tapahtumaan myös loppuvat jo hyvissä ajoin ja mattimyöhäiset joutuvat odottamaan mahdollisia peruutuspaikkoja.

Meillä oli myös aikomuksena osallistua viimevuotisiin talvijuhliin, mutta harmillisesti Niina oli tuolloin erittäin kipeä. Näin ollen meiltä jäi väliin jälkikäteen paljon kuultu Liisa Ihmemaassa -teemainen juhla, jonka sanottiin olleen loistava. Tämänvuotinen juhla kantoi teemanaan menneet vuosikymmenet aina 50-luvulta kasariaikakauteen saakka. Me valitsimme pukeutumisemme aikakaudeksi rakkaan 80-luvun, jolloin rasvaletit, vyölaukut ja olkatoppaukset olivat kuuminta hottia! :lol:

80-luvun lapset

Kutsun kehoitteena oli syödä ennen juhlapaikalle saapumista ja niinpä kävimme herättämässä hilpeyttä lähistöllä sijaitsevassa ravintolassa. Kuitenkin perillä meille selvisi, että saatavilla oli niin paljon pientä sormiruokaa, että ruokailu oli täysin tarpeetonta, vaikkakin erittäin hyvää.

Baareja ja ruokapisteitä

Juhlapaikka oli koristeltu taidokkaasti. Kongressikeskuksen valtava länsipääty oli jaettu kolmeen tilaan, joissa jokaisella oli oma lavansa sekä muutama baaritiski. Huoneiden eri nurkkaukset oli teemoitettu eri vuosikymmenillä, esimerkiksi 50-luvun diner-ravintola, 60-luvun hippialue, 70-luvun rullaluistinrata sekä 80-luvun disco.

Hippiosasto

Monen veri veti tanssilattialle

Upeiden koristeluiden lisäksi paikalle oli palkattu myös toistakymmentä näyttelijää, jotka liikuskelivat ja tanssivat ihmisen joukossa Elvikseksi, Marilyniksi ja moneksi muuksi aikakauden merkkihenkilöksi pukeutuneina. Näyttelijät olivat aivan loistava lisä ja vetivät roolejaan aivan mielettömän hyvin, lisäten hauskasti yleiseen tunnelmaan.

Paluu tulevaisuuteen

Hauska idea oli myös keskimmäiselle alueelle rakennettu kisastudio, jossa käytiin illan aikana useita kilpailuja television kultaisten aikakausien henkeen Family Feudin ja Napakympin hengessä. Mukaan pystyi ilmoittautumaan kuka tahansa ja eri parien vastaukset olivat todella hauskoja yleisön naureskella.

Vanhan ajan kisailua

Iltamme olikin aivan loistava ja on nostettava hattua järjestelyistä vastanneille, sillä siinä on ollut vaivaa jo pelkästään ideoida kaikki näin tarkasti ja sitten vielä toteuttaa suunnitelmat! Olin itse syksyllä järjestämässä oman organisaatiomme onnistuneita syysjuhlia murhamysteerin hengessä ja jo pelkästään 150 hengen juhlien järjestäminen vaati valtavasti aikaa ja vaivaa kaiken muun työn ohessa.

Livemusiikki sopi hyvin eri aikakausiin

Nyt nähdystä innostuneena tulemmekin aivan varmasti osallistumaan myös tuleviin juhliin. :D

(Visited 188 times, 1 visits today)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.