Blogista ja kirjoittajasta

Terve,

Nimeni on Klaus. Olen kolmekymppinen, IT-alalla työskentelevä,  naimisissa oleva suomalainen ja tämä on blogini. Asun vaimoni Niinan kanssa Länsi-Kanadan Vancouverissa, jonne muutimme viiden ja puolen vuoden Saksassa asumisen jälkeen. Noista vuosista neljä ja puoli vuotta vierähti pääkaupunki Berliinissä ja vuosi Länsi-Saksan Dortmundissa.

Kirjoitan tässä blogissa sekä arjestamme että matkoistamme pitkin maailmaa. Kirjoitan tätä blogia puhekielellä ja yritän olla kirjoituksissani mahdollisimman käytännönläheinen. Kirjoitan asioista ja aiheista jotka kiinnostaisivat itseäni lukijana, mutta kirjoituksillani on myös pyrkimys innostaa lukijoitaan elämästä ulkomailla sekä matkustelusta maailmalla. Blogini  yrittää kertoa ulkomaiden asioista kiintoisasti ja yksityiskohtaisesti, liittäen varsinkin Kanadan ja Saksan asioihin myös paikallisnäkemystä. Blogin kieleksi olen valinnut tarkoituksella suomen, sillä koen ettei vastaavanlaista kokonaisuutta ole vielä tarjolla suomeksi.

Blogini yksi teema on valokuvaus, josta olen viime vuosina innostunut. Blogini valokuvat ja videot ovat pääsääntöisesti minun taikka vaimoni ottamia ja täten niiden kaikki oikeudet ovat meillä. Kuvien laatua on  tarkoitus pitää korkeana toukokuun 2009 jälkeisissä kirjoituksissa, jolloin ostin itselleni digitaalisen järjestelmäkameran. Osa tuon jälkeisistäkin kuvista on kuitenkin käytännön syistä kännykkäkameralla otettuja.

Blogini on siirtynyt kesällä 2012 ilmaisesta blogipalvelusta omalle webpalvelimelleen ja saanut myös ikioman domaininsa vuosiamaailmalla.fi. Tein tämän muutoksen, koska halusin saada vapaat kädet säätää blogiani ja kaikkea siihen liittyvää. Monivuotinen bloggaaminen ja hyvä palaute blogistani vaikutti myös päätökseeni, ja haluan tehdä blogistani mahdollisimman hyvän. Blogini on täysin ilmainen lukea ja tällä hetkellä mainosvapaa, jollaisena tulee näillä näkymin myös pysymään. Tulen lisäämään blogiini ajan kuluessa vanhempia kirjoituksia aiemmilta vuosilta. Uusia kirjoituksia blogiini ilmestyy säännöllisen epäsäännöllisesti, kuitenkin vähintään kerran tai pari kuukaudessa. Tällä hetkellä kirjoituksia on luettavana 888 kappaletta.

Otan erittäin mielelläni vastaa kysymyksiä ja palautetta blogiin ja sen kirjoituksiin liittyen. Risuja ja ruusuja voit joko kommentoida suoraan blogikirjoitusten yhteyteen taikka lähettää sähköpostilla yläpalkin linkin kautta. Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan! :P

Klaus Johansson
16. marraskuuta 2012

2 vastausta artikkeliin “Blogista ja kirjoittajasta”

 1. Klaus,
  You took some photo’s of a suspended scaffold on the wall centre and posted them online. It was my company that built it and we are being asked to use your pictures for a feature in an Industry magazine. Can you contact me regarding this please.
  Thanks
  Nick

   
 2. Moikka Klaus,

  I found your pictures of Telus Garden in Vancouver online. Two cranes in the middle of skyscrapers. I am searching for good crane photographs for my company. I would like to ask you if you could get in contact with me regarding your photographs.

  Kiitos !

  Kind regards,
  Franziska

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.