MARKET by Jean-Georges

Viimekuisen Dine Out Vancouver -ravintolatapahtuman järjestyksessään toinen illallisemme tapahtui reilu viikko ensimmäisen jälkeen. Otimme jälleen suunnaksi Downtownin, jossa kaupungin parhaimmat ravintolat järjestään sijaitsevat. Keskustassa olimme tehneet varauksen Shangri-La hotellin yhteydessä sijaitsevaan MARKET by Jean-Georges ravintolaan, jossa olemme vierailleet kerran aikaisemminkin. Tuolloinen vierailu ei kuitenkaan liittynyt Dine Outiin, vaan juhlistimme tuolloin viisivuotishääpäiväämme.

Paluu tuttuun ympäristöön

Edellisestä vierailusta jäi kirjaimellisesti hyvä maku ja niinpä olimmekin uteliaita näkemään, miten ravintolan tarjonta on muuttunut neljän vuoden aikana. Hyvä merkki on ainakin, että ravintola sijaitsee edelleen  samalla priimapaikalla yleellisen luksushotellin yhteydessä.

Sisustus ei ollut juuri aiemmasta muuttunut

Ruokalistaa ensimmäisen kerran katsoessamme meitä kohtasi kuitenkin pieni pettymys, sillä jokaisesta ruokalajista löytyi vaihtoehto, jonka valinta edellytti lisähinnan maksamista. Tämä on mielestämme nihkeetä, sillä Dine Outin ideana on yhtenäinen kolmen ruokalajin ateria kiinteään hintaan, mitä vastaan tällainen pahasti sotii. Päädyimmekin valitsemaan listalta vain kiinteään $40 hintaan sisältyneitä vaihtoehtoja, joissa oli ilahduttavan mukavasti valinnanvaraa.

Alkuruoassa Niina päätyi lohisashimiin ja minä puolestaan valitsin paksulla kermakastikkeella valmistettuun tryffelikeittoon. Olimme molemmat tyytyväisiä valintoihimme ja itse pidin lämpimästä keitosta, jossa oli jännä omenainen sivumaku.

Erilaiset valinnat alkuruoaksi

Pääruoassa päädyimme molemmat hitaasti keitettyyn kirjoloheen, joka tarjottiin maukkaan muussin sekä rapsakaksi höyrystetyn merilevän kera. Lohi upposi suihimme erinomaisesti ja pääaterian koko oli mielestämme juuri passeli.

Kirjolohi on aina varma valinta

Illallisen kruunanneen jälkiruoan kohdalla tiemme erosivat jälleen, kun minä valitsin marjoilla sekä hyytelöllä tarjoillun juustokakku vaihtoehdon. Niinan valinta oli puolestaan maapähkinäsuklaasta tehty hyvin suklainen jälkiruokaleivos pähkinöillä koristeltuna.

Jälkiruoka kruunaa aterian

Illallisemme kesti jälleen vain vähän yli tunnin verran, mutta tarjosi hyvän ravintolaelämyksen yhdessä Vancouverin merkkiravintolossa. Omalla listallani Marketin tämänkertainen ateria oli ehkä viimeinen kolmesta kokeilemastamme, parhaimman ollessa edellisviikkoinen Mosaic. Erot ravintoloiden kesken olivat kuitenkin tällä kertaa hyvin pieniä. Niinan puolestaan rankkasi aterian toiseksi parhaaksi, parhaimman tittelin viedessä viimeiseksi kokeilemamme West.

MARKET by Jean-Georges
1115 Alberni Street
V6E 4T9 Vancouver-Downtown

(Yhteensä 229 lukukertaa, 1 lukijaa tänään)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.