200 kirjoitusta

18. elokuuta oli päivä jolloin avasin tämän uuden blogini kaiken kansan ihmeteltäväksi. Olen sittemmin kirjoittanut kaikki uudet kirjoitukseni ainoastaan tänne uuden blogin puolelle, mutta olen myös koko ajan siirtänyt vanhoja kirjoituksiani edellisestä blogistani tänne uuden puolelle. Vanhaan blogiini ehti vuosien varrella kertyä runsaasti sisältöä ja olen ehtinyt elokuun jälkeen siirtää siitä tänne arviolta 60%. Eilen illalla menikin rikki 200 kirjoitusta täällä uuden blogin puolella ja lukema on tällä hetkellä 885.

Siirtämättä on tätä kirjoittaessa vielä 91 kirjoitusta vuosilta 2006-2011, joten urakassa menee ehdottomasti ensi vuoden puolelle saakka. Perfektionistina en tietenkään tyydy vain kopioimaan vanhaa sisältöä sellaisenaan, vaan teen kirjoituksille myös jonkin verran oikolukua sekä kuvankäsittelyä niitä siirtäessäni. Siirtämättä ovat vielä melkein kaikki vanhat moniosaiset matkakertomukset niiden vaatiman suuren työmäärän vuoksi, mutta pyrkimykseni on siirtää tämän vuoden aikana ainakin kaikki vuoden 2011 sisältö tänne.

Jos siis olet uusi blogini lukija ja olet pitänyt lukemastasi, niin huomaathan että uutta luettavaa ilmestyy jatkuvasti myös tuonne edellisten vuosien puolelle, ilman että siitä on mitään mainintaa tässä etusivulla. Mainittakoon myös, että nämä aika ajoin näkyvät ”muistelut” etusivulla eivät ole näitä aiempia kirjoituksia, vaan ne ovat täysin uusia kirjoituksia aiemmin kertomatta jääneistä aiheista ja niistä on tarkoitus kirjoittaa vielä pitkään. Vanhojen kirjoitusten selaamiseen on monta keinoa, mutta tuo kalenteri tuossa oikealla lienee näppärin tagien ja kategorioiden selaamisen lisäksi.

Tulen ilmoittamaan aina välillä urakan etenemisestä ja kunhan urakka on joskus ensi vuonna valmis, poistan vanhan blogini kokonaan. Sitä päivää odotellessa… :roll:

(Visited 49 times, 1 visits today)
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.